Lediga Jobb Örebro

Välkommen till INDA.NU.

Vi hjälper företag att stärka sin utveckling, hur gör vi det? Jo enkelt, med rätt personal med rätt kompetens. Vi har idag en databas med lediga jobb inom olika delar i Sverige, främst i Örebro Län.

Vi har olika tjänster, en av främsta är bemanning.

Grunden till en stabil verksamhet handlar om kompetens och utveckling. Vi erbjuder bemanning inom de flesta områden.!!

INDA.NU kan med god erfarenhet och stor kompetens, ge företag och organisationer tillfälligt eller varaktigt stöd i form av bemanningstjänster.
Vi är det lokala bemanningsbolaget som ser till att dina behov matchas med att finna rätt individ.

Självklart har vi hela bredden och hjälper dig att finna exakt den individ du behöver för både enkla och mer kvalificerade uppgifter. Vilka behov har du inom tex administration, ekonomi, ledning, bygg/montage, säljkraft, städ, lagerarbete? Eller har du annat som du kanske ”svär” över som behöver göras, men inte blir gjort?

Vi jobbar både med tjänstemanna- och kollektivsidan.

En lyckad rekrytering kan ha en mycket positiv inverkan på din verksamhet, ditt resultat och hur ditt team presterar. Att rekrytera nya medarbetare kan dock vara både tidskrävande och kostsamt. Låt INDA´s erfarna rekryteringskonsulter hjälpa dig med din nästa rekrytering.

INDA.NU hjälper dig med hela processen, allt från kravprofil, urval, personlighetstester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi är det lokala rekryteringsbolaget som ser till att dina behov matchas med att finna rätt individ. Självklart har vi hela bredden och hjälper dig att finna exakt den individ du behöver för både enkla och mer kvalificerade uppgifter.

Vi har även idag ett starkt samarbete med Workbuster som utför och designar vår rekryteringsplattform.

Hitta ditt lediga jobb Örebro redan idag, ansök enkelt och få svar inom 24 timmar. 

Välkommen till INDA.NU och börja din arbetskarriär redan idag med nya äventyr.  

 

Lediga Jobb Örebro